Κτίριο επαγγελματικών χώρων προς πώληση Άνω Πατήσια, € 3.500.000, 700 τ.μ.

  • Κτίριο επαγγελματικών χώρων
Κωδ. 776
Τιμή ανά τ.μ. € 5.000
Περιοχή Άνω Πατήσια (Κέντρο Αθήνας)
Ζώνη Οικιστική ζώνη
Χώροι 6
Όροφος 1ος
Έτος κατασκευής 1925
Επίπεδα 1
  • Εμβαδόν Οικοπέδου: 2100 τ.μ.

Το καταπληκτικό αυτό νεοκλασικό κτήριο αποτελεί Ιστορικό Μνημείο. Κτίστηκε το 1923 και ανακαινίσθηκε πλήρως το 2005 με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα την αρχοντιά του. Είναι μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο κομβικά και πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας.
Στην ιδιοκτησία του κτηρίου ανήκουν μόνο τα υψηλότερα επίπεδα. Οι τρεις επάνω όροφοι (1ος, 2ος και 3ος ) έχουν συνολική επιφάνεια 2100μ². Κάθε όροφος έχει επιφάνεια 700μ² περίπου και αποτελείται από δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα επιφανείας 350μ² το κάθε ένα. Διαθέτει επίσης ταράτσα 700μ² με καταπληκτική θέα σε όλη την Αθήνα.
Οι εσωτερικοί χώροι είναι ψηλοτάβανοι, πολυτελώς ανακαινισμένοι με επιβλητικούς και μεγάλους χώρους και διακοσμημένοι με σπάνιες γύψινες διακοσμήσεις στα ταβάνια και ιδιαίτερα Πεντελικά μάρμαρα. Οι χώροι είναι ενιαίοι, κλιματιζόμενοι, ενώ κάθε διαμέρισμα έχει δική του ανεξάρτητη και αυτόνομη μονάδα φυσικού αερίου για θέρμανση. Επιπλέον διατίθενται και δύο υπόγειοι χώροι στάθμευσης σε διαφορετικά κτήρια.
Είναι κατάλληλο για πολλές χρήσεις όπως πολυκαταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, γραφεία, ή εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Έχει θέα προς την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, ενώ η θέση του είναι ιδανική, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα πώλησης κάθε ορόφου ξεχωριστά.
PROPERTY PASS - 210 6744660


Υπολογιστής Δόσεων Δανείου

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε 'Υπολογισμός'
%
Έτη

Υπολογισμός