Η εταιρία μας

 

Η "Property Pass" δημιουριουργήθηκε με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στο χώρο των ακινήτων και της διαχείρισης τους. Εξελίσσεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της  εποχής και  αναπτύσσει συνεργασίες που αποβλέπουν στην προώθηση του ακινήτου σας με τον πιο αποτελσματικό τρόπο και την ανεύρεση του χώρου που αναζητάτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ξεχωρίζουμε για το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας.

Για την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής προβολής του ακινήτων της παγκοσμίως η "Property Pass" εξασφάλισε την αποκλειστική συνεργασία με τo διεθνές δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων της "Mayfair International Realty" που εκτείνεται σε όλη την Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική, Kaναδά και Αυστραλία. Με την σύμπραξη μας στο αποκλειστικό δίκτυο της "Mayfair International Realty" στο οποίο συμμετέχουν τα πιο διακεκριμένα μεσιτικά γραφεία διεθνώς επιτυγχάνουμε την πιο δυναμική παρουσίαση του ακινήτου σας παγκοσμίως. 

Εξασφαλίζουμε τη διεθνή προβολή του ακινήτου σας.

Έχοντας εταιρείες-μέλη που χρονολογούνται από το 1750 και ξεπερνάναι τα 300 γραφεία στην Αγγλία καθώς και 200 γραφεία που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο ο όμιλος "Mayfair" υπερέχει συνδιάζοντας εμπειρία, εξαιρετική τεχνογνωσία και το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια παγκόσμια κοινότητα αγοραστών και επενδυτών.

 

Υπηρεσίες

Η "Property Pass" μαζί με τους συνεργάτες της μπορεί να παράσχει πλήρη υποστήριξη στις υπηρεσίες που αφορούν: 

  • Αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
  • Εκτίμηση ακίνητης περιούσιας
  • Διαχείριση ακίινητης περιουσίας
  • Τεχνικές συμβουλές και ανακαινίσεις
  • Νομικές συμβουλές